Number one beach in the US! Siesta Key hittar ni i Sarasota som ligger 1 timme söder om Tampa. Här finns kritvit korallsand som alltid är sval och skön att gå på. En av de bredaste sandstränderna jag har sett. En underbara miljö för hela familjen under hela dagen. Det finns gott om mat och dricka att handla längs strandkanten. Utanför simmar ofta delfiner förbi.

Korallsanden är utmärkt att bygga skulpturer i. Det är ofta som de har olika tävlingar på stranden där man tävlar att bygga helt fantastiska skapelser.

Siesta key är också en fantastisk plats för att se en magisk solnedgång.. På söndagar samlas artister, dansare, lokalbefolkning, turister, barn och vuxna för en kväll med dans, musik, sand och solnedgång. Solnedgången hyllas under Siesta Key Drum circle.

948 Beach Road

Siesta Key, FL 34242